concept

Manon Carboni

innovatief en creatief

Mensen die Manon kennen omschrijven haar als: enthousiast, creatief, innovatief, flexibel en betrokken.
Zij houdt van complexe zaken in weinig tijd terug te brengen tot de essentie. Zij streeft vanuit vertrouwen zich te verbinden. Daarbij is zij sterk in motiveren en inspireren. Zij wil op een aantrekkelijke en interactieve manier kinderen en volwassenen inzicht geven in hun ontwikkelpunten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Na haar opleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten gaf Manon les in beeldende vorming in het basisonderwijs. Daarna behaalde zij de PABO als zij-instromer. Na haar eerste kennismaking met interactie online was ze echter zo enthousiast dat ze maar één doel had, om haar kennis en inspiratie nu te combineren. In 2000 startte ze als freelancer concept en creatie met Carboni.nl.

Door haar ervaring als digital communicatie specialist bij zowel (internationale) multi media bureau als aan klantzijde, ziet zij risico's en neemt zij kansen in de uitvoering van design en projecten. Manon weet daar intuitief op in te spelen zonder het gemeenschappelijke belang uit het oog te verliezen.

creatie

creatieve communicatie

Manon is in staat mensen in beweging te zetten en te begeleiden bij veranderingsprocessen. Zij heeft met de Twinkle* coach een nieuwe visie op trainen en coachen ontwikkeld met diverse interactieve werkvormen en is in staat hiermee per team en opdrachtgever een op maat gemaakt traject aan te bieden.

Creatieve concepten zorgen voor herken­baarheid en synergie tussen afzonderlijke communicatiemiddelen.

Samen met slimme strategieën, onverwoestbaar design en digitale oplossingen zorgen Manon voor een optimale verbinding tussen mens en merk.

Herpositionering, huisstijl, website of een complete campagne:  zij is je graag van dienst! Sinds Oktober 2019 is zij samen met Arthur Labree een nieuw merk gestart; 

BLIJ JE TE ZIEN  I CREATIEVE COMMUNICATIE EN ORGANISATIE ONTWIKKELING

Je merk dat ben jij. Het staat voor wie jij bent, wat je doet en waar jij in gelooft. Maar vertelt het ook jouw verhaal?

BLIJ JE TE ZIEN maakt je eerste indruk onvergetelijk .

 

 

educatie

educatief ontwerper

Voor Manon staat de brede persoonsontwikkeling van leerlingen centraal. Deze ontwikkeling omvat meerdere intelligenties zoals bijvoorbeeld, creativiteit en sociaal communicatief en motorisch naast verstand. Zij ziet de leerkracht als ontwerper van een leeromgeving waarin kinderen en mensen zichzelf mogen zijn.

Vanuit haar ervaring als leerkracht, multimedia designer, coach en specialist in creatieve communicatie heeft zij de afgelopen periode diverse werkvormen en lessen voor scholen ontwikkeld. Deze lessen/ lezingen en workshops die bestaan uit luisteren en kijken, maar vooral doen. Ze zijn geschikt voor docenten, ouders en leerlingen.

diensten

testimonials

Je moet bij Manon zijn als je op zoek bent naar een creatieve, communicatieprofessional. Met veel passie schrijft ze wervende (vacature)teksten. Ze is een specialist in arbeidsmarktcommunicatie, employee journey en onboarding en weet hoe ze mensen bindt aan een organisatie. Ze valt op door haar talent op het vlak van vormgeving: ze heeft bruikbare inzichten die ze snel omzet in handelen. Manon en ik werkten samen bij de Veluwse Onderwijsgroep als communicatieadviseurs. Ik heb haar ervaren als een betrokken collega die door haar inzet en aanwezigheid de wereld een beetje mooier maakt.

Trix Hofman - Programmasecretaris Instroom IV bij Belastingdienst.

*****

Manon is zeer creatief, denkt over de grenzen heen – of erbinnen, als dat nodig is – en is enorm collegiaal. Als de klus erom vraagt dan gaat ze net zolang door tot er een perfect eindresultaat is behaald. Een resultaat waarin ze haar eigen expertise laat zien, en die ze tegelijkertijd perfect matcht met de wensen van de opdrachtgever. En dat resultaat komt er dan ook, altijd!

Ellen Veldhuis - Freelance contentspecialist

*****

Manon is een creatieve en vernieuwende ontwerper. Ik heb haar leren kennen bij het uitproberen van de twinkle coaching. Zij heeft mij daarbij laten zien dat zij zoals op design gebied als op interpersoonlijk gebied mooie kwaliteiten heeft. Haar vermogen om echt contact te maken is bijzonder. Ik waardeer Manon zeer als collega en als professional!

Judith Schrauwen
Beleidsmedewerker SNS Bank N.V.