-->

Mevrouw Merel

Mevrouw Merel (Manon Carboni, 1969) heeft haar naam ontleend aan het kinderboek Mevrouw Meijer, de merel, geschreven en geïllustreerd door Wolf Erlbruch, in Nederland uitgegeven door Querido (1997). Mevrouw Meijer maakt zich in dit boek altijd grote zorgen om niks. Totdat ze op een dag een piepjong mereltje in de moestuin vindt. Verdwenen zijn de oeverloze tobberijen, nu ze werkelijk iets heeft om voor te zorgen. Ze voedt het vogeltje, geeft het vliegles, en slaat dan ook zelf haar vleugels uit. Dit mooie prentenboek leert ons hoe je vleugels kunt krijgen je te richten op wat de essentie is. Mevrouw Merel (Manon Carboni) nodigt je uit om op creatieve wijze boven het dagelijks getob uit te stijgen en je vleugels uit te slaan.
Je kunt Mevrouw Merel volgen op Facebook. En het gratis e boek met tips en tricks voor thuis en in de klas downloaden op MevrouwMerel.nl

Atelier voor tekentaal en creatieve communicatie

Every child is an artist, the problem is how to remain an artist once we grow up

Pablo Picasso

Mevrouw Merel biedt kinderen door middel van spel en tekenen een speelse en vrolijke manier om zich sociaal, emotioneel, motorisch, mathematisch en talig te ontwikkelen. Mevrouw Merel geeft, naast tekenlessen en beeldende coaching aan kinderen, ook graag inspiratie aan ouders en leerkrachten. Zij geeft graag workshops of voorlichting op scholen/ouderavonden.

Creatieve pop up - Atelier Mevrouw Merel
Het avontuur lag voor de deur en en wilde niet weggaan dus besloot Mevrouw Merel, in april 2018 de deur open tegooien... en wel de deur van het voormalige ABN AMRO pand wat leegstond en een tijdelijke beheer bestemming mocht krijgen. Het idee voor het Mevrouw Merel Pop Up Atelier was geboren. Een vliegende start volgde maar na 4 maanden werd het pand verkocht.  
Dus Creatieve Pop up Mevrouw Merel borg, dankbaar voor het mooie avontuur
, haar kwasten weer op.