Carboni.nl

Met veel plezier en trots heb ik van 2000 tot 2010 als freelancer in Amsterdam, voor diverse opdrachtgevers gewerkt. Als onderdeel van grote projecten en soms in opdracht van derden. Aan bureau- en klantzijde maar ook voor nonprofit organisaties en startende bedrijven. Mooie projecten gedaan , met inspirerende mensen en teams gewerkt en designs gemaakt waar ik trots op ben. Onderstaand een selectie van opdrachtgevers. Meer werk zien? Kijk eens op: Behance - Portfolio

Blij je te zien- creatieve communicatie een nieuw merk van Carboni.nl

Jij blij? Wij blij! Jouw bedrijf vol met blije gezichten? Het kan en het helpt: een grotere werknemerstevredenheid, tevreden klanten, een goede pers en een organisatie die gezien mag worden. Een organisatie ontwikkelt zich met de omgeving mee, denken wij. 

Met een moderne communicatie; een aansprekende vormgeving & design en training en advies voor deskundig personeel; dat is wat wij doen.

http://www.blijjetezien.nl/ 

Mevrouw Merel 

atelier voor tekentaal

Mevrouw Merel biedt kinderen door middel van spel en tekenen een speelse en vrolijke manier om zich sociaal, emotioneel, motorisch, mathematisch en talig te ontwikkelen. Mevrouw Merel geeft, naast tekenlessen en beeldende coaching aan kinderen, ook graag inspiratie aan ouders en leerkrachten. Zij geeft graag workshops of voorlichting op scholen/ouderavonden. 

In voorjaar 2018 Creatieve pop up

Het avontuur lag voor de deur en en wilde niet weggaan dus besloot Mevrouw Merel, in april 2018 de deur open tegooien... en wel de deur van het voormalige ABN AMRO pand wat leegstond en een tijdelijke beheer bestemming mocht krijgen. Het idee voor het Mevrouw Merel Pop Up Atelier was geboren. Een vliegende start volgde maar na 4 maanden werd het pand verkocht. Dus Creatieve Pop up Mevrouw Merel borg, dankbaar voor het mooie avontuur, haar kwasten weer op.

>> POP UP ATELIER HOOFDSTRAAT EPE Meer Info

Meer info zie www.mevrouwmerel.nl