Aandacht.

Fijn dat je me gevonden hebt!
Carboni.nl is een merk van Manon Carboni. Zij woont en werkt vanuit eén van de mooiste natuurgebieden van Nederland, de Veluwe. Carboni.nl bedenkt unieke multi media concepten en ontwikkelt educatieve projecten. Dit alles doet zij met aandacht en liefde . Aandacht en liefde voor creatieve communicatie, coaching en onderwijs. Manon geniet van haar werk, de kansen die zij krijgt, de mensen die zij ontmoet en de warmte van haar gezin.

Bewust.

Carboni.nl gelooft in de kracht van postief denken.
Zij werkt met haar expertise en ervaring graag mee aan een wereld en een concept waarin aandacht is voor maatschappelijk en verantwoord ondernemen. Wil je Manon beter leren kennen? Zij is altijd in voor een kopje koffie of een goed gesprek voor mogelijke samenwerking! Bel haar gerust of mail naar manon@carboni.nl

Creatieve communicatie.

Met als basis een multimedia en kunstacademie opleiding, weet Carboni.nl met veel plezier vormgeving en functionaliteit in te zetten voor concept, creatie en creatieve communicatie.

Manon heeft een grote verbeeldingskracht en inlevingsvermogen en komt daardoor met oplossingen en concepten die aansluiten bij de (onbewuste) wens. Eén beeld zegt meer dan duizend woorden.

Manon is one of the best art directors I know personaly. Highly creative, yet incredibly flexible. Knows exactly what you mean, possibly even before you do

Kaj Jalving

recente projecten vind je op Blij je te zien: