innovatief
en creatief

Mensen die Manon kennen omschrijven haar als: enthousiast, creatief, innovatief, flexibel en betrokken. Zij houdt van complexe zaken in weinig tijd terug te brengen tot de essentie. Zij streeft vanuit vertrouwen te verbinden. Daarbij is zij sterk in motiveren en inspireren.

Na haar opleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten gaf Manon les in beeldende vorming in het basisonderwijs. Daarna behaalde zij de PABO als zij-instromer. Na haar eerste kennismaking met digitale online communicatie was ze meteen enthousiast. Dat ze maar één doel had, haar kennis en inspiratie nu te online te delen. In 2000 startte ze daarom als freelancer concept en creatie met Carboni.nl.

Door haar ervaring als digital communicatie specialist bij zowel (internationale) multi media bureau’s als aan klantzijde, ziet zij risico’s en neemt zij kansen. In de uitvoering van design en projecten weet Manon daar intuïtief op in te spelen zonder het gemeenschappelijke belang uit het oog te verliezen.


creatieve communicatie

Manon is in staat mensen in beweging te zetten en te begeleiden bij veranderingsprocessen. Zij heeft met de Twinkle* coach een nieuwe visie op trainen en coachen ontwikkeld. Met diverse interactieve werkvormen, is met het Twinkle* het team en opdrachtgever een op maat gemaakt traject aan te bieden.

———–

Creatieve concepten zorgen voor herken­baarheid en synergie tussen afzonderlijke communicatiemiddelen.

Samen met slimme strategieën, tijdloos design en digitale educatieve oplossingen zorgt Carboni.nl voor een optimale verbinding tussen mens en merk.

Herpositionering, huisstijl, website of een complete campagne, design thinking sprints: 
Carboni.nl is je graag van dienst!
Sinds Oktober 2019 samen met
Arthur Labree onder een nieuwe
merknaam:

BLIJ JE TE ZIEN I CREATIEVE COMMUNICATIE EN ORGANISATIE ONTWIKKELING


educatief
ontwerpen

Met ervaring ervaring als docent, educatief multimedia designer, coach en specialist in creatieve communicatie heeft Carboni.nl de afgelopen periode diverse werkvormen en e learningmodules ontwikkeld.

Wij zorgen voor een optimale – online of blended – kennisoverdracht in jouw organisatie. We zijn gespecialiseerd in het realiseren van creatieve online leeroplossingen. Alles specifiek gericht op jouw leervraag.

Zo zorgen wij samen voor het beste resultaat voor jouw klanten, medewerkers en organisatie.

diensten


Contact

Neem contact op zoals jij dat het liefst wilt. Appen gaat het snelst, op e-mails reageren we binnen 24 uur. Vind je het fijner als wij jou bellen? Mail dan je naam en telefoonnummer naar manon@blijjetezien.nl dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Bel of App

+ 31 62 4419907

Voel je welkom

Midachten 19, 8162 CJ Epe