creatieve
beeld
communicatie

creatieve communicatie

Jouw bedrijf vol met blije gezichten? Het kan en het helpt: een grotere werknemers-tevredenheid, tevreden klanten, met een creatieve communicatie en een organisatie die gezien mag worden. De communicatie in een organisatie ontwikkelt zich met de omgeving mee, denken wij. Met een creatieve communicatie; een aansprekende vormgeving & fotografie.

In 2019 startte ik met een nieuw merk waar niet ik met mijn achternaam centraal sta maar de klant en de gewenste dienstverlening! 
 
BLIJ JE TE ZIEN I CREATIEVE COMMUNICATIE .


beeldstrategie & fotografie 

Je wilt foto’s die professioneel zijn.

 1. Beelden die oprecht zijn.
 2. Aandacht, betrokkenheid en warmte uitstralen.
 3. Eigen beelden, die recht doen aan jou of jouw bedrijf.
  Blij je te Zien fotografie adviseert je met een beeldstrategie en maakt foto’s die raken.
  Ik 
   vertel graag jouw verhaal met aansprekende beelden.
  Beelden die jou en jouw klanten blij maken. Ben je er klaar voor?

innovatief
en creatief

Mensen die mij kennen zeggen dat ik enthousiast, creatief, innovatief, flexibel en betrokken ben. Ik ben goed in het terugbrengen van complexe zaken tot de essentie.Vertrouwen en verbinden maken me blij, en ik put energie uit het motiveren en inspireren van anderen. Hoe kan ik jou hiermee van dienst zijn?

Na mijn tijd op de Kunstacademie werkte ik als freelance designer en Art director bij internationale bureau’s. Later werd ik communicatieadviseur bij verschillende publieke dienstverleners. Wil je hier meer over weten? Neem een kijkje op mijn website:   www.blijjetezien.nl  , waar je mijn portfolio, blije klanten, illustraties en creatieve downloads kunt ontdekken.Verder ben ik getrouwd met Arthur Labree, moeder van Bibi en we wonen met veel plezier in Epe.Contact

Neem contact op zoals jij dat het liefst wilt. Appen gaat het snelst, op e-mails reageren we binnen 24 uur. Vind je het fijner als wij jou bellen? Mail dan je naam en telefoonnummer naar manon@blijjetezien.nl dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Bel of App

+ 31 62 4419907

Voel je welkom

Midachten 19, 8162 CJ Epe