Twinkle* betekent straal en sta in je kracht.

Dat is de missie van de Twinkle* coach. Voor jou persoonlijk of voor in je organisatie of team. Met de Twinkle*coach introduceerde ik voor de SNS Bank een kort  persoonlijk ontwikkelingsplan (Twinkle* ShortPOP ) traject, als een instrument voor het humanresourcesmanagement. De Twinkle* Coach zet mensen in hun kracht. Helpt op een creatieve en speelse manier, in korte tijd, persoonlijke doelen te ontwikkelen en te bereiken.

De Twinkle*-coach zou niet zijn ontwikkeld zonder de steun en belangstelling van collega’s van de SNS Bank. In het bijzonder wil ik in dit verband iedereen bedanken voor het vertrouwen dat zij in mij en de Twinkle*coaching hebben gesteld. De Twinkle* is begonnen bij de afdeling Internet verkoop en Direkte Kanalen. Het was fantastisch dat dit als startpunt en inspiratie kon dienen voor alle andere afdelingen binnen de SNS Bank. Ik hoop dat er nog velen zullen volgen en dat de vonk van de Twinkle* door zal worden geven. 

Kan jij of je organisatie een boost gebruiken?
Volg Twinkle* starter workshop

Wil jij een sterk MERK?

Het cruciale onderdeel van personal branding, naast je bedrijf of dienst, ben jij natuurlijk helemaal zelf! 

De Twinkle* starters workshop zorgt dat je over het team over zichzelf leert, accepteert, uitstraalt, promoot, ontwikkelt en door dit hele proces krijg je meer inzicht in de wensen je klanten, je team en een sterk merk.

personal branding

Het is belangrijk om je bewust te zijn van je positieve kanten, talenten en succesverhalen. Daarbij krijgt je handvaten om professioneel een huisstijl te (laten) ontwerpen en zo de klant aan te spreken die bij je past.

Wat brengt het jou?

Na afloop van de 1 daagse workshop: durf je op een zelfbewuste manier keuzes te maken en focus aan te brengen in de presentatie van je bedrijf en profilering. 

Heb je een start gemaakt met het in kaart brengen van jezelf, je bedrijf en je huisstijl.

Doe je mee?

Bel 062 44 19907 of mail voor meer informatie!


Contact

Neem contact op zoals jij dat het liefst wilt. Appen gaat het snelst, op e-mails reageren we binnen 24 uur. Vind je het fijner als wij jou bellen? Mail dan je naam en telefoonnummer naar manon@blijjetezien.nl dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Bel of App

+ 31 62 4419907

Voel je welkom

Midachten 19, 8162 CJ Epe